Main Ngan Kawan Punya Mak

Aii dasat jugak india seko nih. Klau mak hang bebai , dosa. , kawan-kawan mau puaskan adik juga. Masa aku third year, kawan yg cabul aku berjemaah ngan abang dia tu contact aku nk mintak maaf sbb terlanjur perangai. Baik Punya Bohsia Newer Post Older Post Makwe Nak Main Yang Hangat; Henjut Mak Tiri 2 Kali Pancut; Main Kat Ruang Tamu 2015 (61) June (61). dybah , syap , myda pun ada jugak. yg baju biru tu fika sebelah die syed dan atas sekali tuh farihaha memang best sngt dapat kawan ngan dorangdorang ni happening btul >_< mse nk upsr pon dorang masih bleh main dlm kelas. SEBUAH video tular menunjukkan seorang wanita sedang 'naik angin' terhadap seorang lelaki kerana mendakwa anaknya menjadi mangsa kekerasan. Sumpah aku rindu nak melepak,mengarot,mengumpat dan seumpamanya ngan korang. i kurang senang ngan sorang mamat neh. kakak tanya. aq ade 4 org adek beradek. dia paksa aku pulak main ngan dia. Then, untuk join bisnes ni, ada interview. Tukar style. kompem kuar meronggeng punya. Bila dah masuk kusus tu, ai pasan ada sorang staf dari institusi yang sama dengan ai. Masa kategori pertama tuh tak ganas sangatlah dah masuk pusingan kelimamak aiii cam tengok citer Ong Baktetiba jer saya terjerit kuat hahahhanaik syiok pulakeeeeeee diconteng oleh Puan nOLie Pukul. mase jugak nk balik dh. Saya menangis mcm orang gila. :3 Tadi tadi,sebelum balik,adalah aku sembang ngan dua bdk laki ni. hye guys ! semalam lepak ngan kawan best ohhh siap jalan jalan kenakan org heheh standard lew tu eee rempit !~ hohoh btw semalam fatin kol haziq then aku cakap dia pekak sebab kitorang main main heheh uyayauyaee best lepak ngan ainun tapi yg tak best ya adik aku dua ekor menyemak huish tak best ouh. Tp hati kawan2 kena la gak jaga. Then kapel ngan dia time gawai. masa kitorg kat kuching, rupen ya dia ada w ats ep kwn aku tu. So pompuan nie pun naik la. hahahahahaha. Aku tengok Mak tiri aku x ade. tak sempat ngemas ke alahai he he. Biasa ler bila jual barang kosmetik mesti dandan muka dan body habis punyer. Iqin rasa mcm tak guna ja hidup Iqin nie. Memang mahal gile la. Cun tu cun la sikit dan seksi tu memang laa. orangnya boleh tahan jugak la. Then lpas asar, baru kami start beraya. pastu ngan angah x berhenti calltiba2 mama plak. Mamat tu warning lagi “KALAU MAKCIK NGINTAI SAYA LAGI LEPAS NIH, SAYA BETUL2 REPORT NGAN PENGHULU KANG!~”… Nenek tu still lagi kat situ…. riuh rendah arr rumah 2. Dia orang siap dah jadi kawan. mase tu x de cikgu. itula kelebihan aq kot. Dia orang semua telah berbogel. Asyik suruh Li duduk rumah aje, Li boring laa, dia kata takde kawan kat rumah. 30 mlm aku kluar, ingat orang tak ramai la, rupa2nya, penuh sesak dengan orang2 bujang dan kaum keluarga ngan anak2 dah siap tunggu ambik port cantik punya. Bergilir-gilir menyedut lidah masing-masing. mama : tak payah , esok nak seklah. lama jugak adik dia duk umah dengan dia lepas abes belajar sementara tunggu posting. Bila dah dapat ptptn, duit tu pulang balik kat mak ayah aku. Kawan masa sama belajar di ITM Shah Alam dulu. mak aku tu ske membebel,tapi aku tahan sbab apew yg dia bebel kan tu betol. Saya menangis mcm orang gila. Then, 29 January 2013 aku dapat sekolah asrama. rupenye izzat ajak anak mak cik. dia taknak kawan aku , taknak ckap ngan aku , taknak layan aku. Aku sanggup terpisah ngan kawan sebilik, sanggup terpisah ngan akak angkat. SPM pun cukup-cukup untk nyawa ja. -) ngan Zaim. Lelaki muda kongsi pengalaman main dengan Mak cik I nak air mani u, i. Nak bunuh dia pun kena pakai keris bpk dia punya. sap sap soiiiii mmg sah2 takde dalam student portal borang tu. aq tak kesah pown sbb dah lepas,lepas lah kn? tp aq nnges tdi tuh pown masa aq call mak aq sbb nk kasi tau result. Mak Aku Kata " Bagi Dapat No. Mak Limah memulakan urutannya di sebelah kaki. dan aku dah siap plan dah. x tau naper dia pilih nak kawan ngan aku yg bengap ni. aku suke kawan ngan dye, sebab dye pandai hiburkan aku tatkala aku berduka :) hah, yang second neh pulak. Aku seorang eksekutif di sebuah firma jurutera di ibu kota. tapi si Zelan punya pasal, wa bangun ikut dier meraban pukul 1 pagi tadi. kalo korang nak tau lagi info tentang aku. time tu tengah hujan2. " "Oklah, sayang" Aku tipon family aku kata aku tidur rumah member aku. aku:(da mula naik angin) mama macam mana ni. tak sangka dowhh perangai kau macam nyhh ! isshhh ! sabar je lahh aku dengan kau nyhh kawan , aku malas nak letak nama kau kat dalam. Tapi 1 je bende klu lepak ngan die suke perkataan boboy ish! die plak ,klu pi memane ade la kay huhu. kot kot dia ni cam mamat estet aje. family mek duak tauk yg mek duak brgerek. lama jugak adik dia duk umah dengan dia lepas abes belajar sementara tunggu posting. barangan Avon. aku pun oright la. Kawan dia tu sorang janda. "ina tau x mak rase ape sekarang,mak rase malu tau. hehe) selepas mak pukul Enoi dua tiga kali lepas Enoi nangis teriak segala tetiba. setelah sejam aku kerja kan datin baru terasa nak terpancut. Dah la malam tu aku ada game pulak. Then, 29 January 2013 aku dapat sekolah asrama. but bila kau dah. tengah jalan raja berhenti depan kelas 2 batani. Die dari Terengganu. harga murah dan kualiti sangat memuaskan. tp sikpa, dah nama hobi di zaman skolah. ada lah budak babi tinggal serumah ngan aq aq rasa dye baik tapi perangai dye mcm puki aq lagi sanggop dosa besar dari aq nak tengok muke dye muke dye mcm ni. baik korang soma jgn main2 ngan mak aku,sbab klau dia marah,lantang gila2 suara dia. mana tak rindu, setengah tahun jugak aku tinggal aku taktau la, sem baru nak mula macam ni pun stil nk serabut. malam tu plak biler mak aku balik dari rumah adik dier terus aku mintak permission kat mak aku. Kmy selalu chat kat FB. 00 pagi mcm tu la. Layout © ErikaFrn. yg paling best nye cikgu-cikgu tahon 6. Emak-emak, ibu-ibu, mak cik-mak cik yang kat dapur pown tengah menyibukkan diri dengan memikirkan juadah untuk hari raya nanti. Salam semua. Satu persatu gambar aku tenung lama-lama. tal lalu nak main ngan doktor tu walaupun di abagi free aje. Semoga dia sentiasa dirahmati, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. lepas tue nak sambung lagi main dota. dia punya wangi punya la semacam aje. Cerita 9 Tempat: Rumah Mertua Masa: Senja Tahun: 2008 Kisah ni berlaku di rumah mertua aku, masa tu nenek dekat-dekat kawan rumah mertua aku baru meninggal, baru dikebumikan pada pagi tuarwah nenek ni mmg biasa la datang rumah mertua aku tubila senja nak masuk waktu maghrib tu…masa tu husband aku…. Habis makan, bini gua ajak gi umah mak dia kt Kg pandan. So pompuan nie pun naik la. tapi lagi pelik sbb susu ibu adalah susu yg berkhasiat. yalah masa tu anak kecik2 lagi. Then dia kata sapa yg dapat f6 tk dapat matrik and sapa yg dapat matrik tk dapat f6. Mak Ngah kawan mesti lah meremang. Tu pasal skang kalau aku gi tgk teater, aku mesti teringat kat Saza. tolonglah jangan prasangka okey. citer ni happen abt 7 tahun lepas. Kawan kawan jangn lupa doakan i yer. best2! masa ni yie dah didaftarkan ke tadika. aku dah kawin n ada anak 2 dah. lama2 makin rapat. Masa tu risau gak lapasai pa ngan mak aq ni, gastrik ka?Tu la aq ketaq masa tu,yela baru darjah 6 tak tau apa. Die ni baik gak n banyak je cerita2 baru yang sensasi la…. mintak permission nak pi tgk umah aku ngan amik gambar umah aku. #Fai: Mak Ngah, siapa tu??? Kejadian ini terjadi waktu Mak Ngah kawan jaga Tok ayah kat wad dia. Ni tak satu dua pagi yop. aku tak gay!. "Apalagi kalau orang tua punya terkejut macam mana. Kan sem 1 kena guna duit sendiri dulu pastu baru dapat ptptn kan. Disebabkan aku bekerja syif, tidur aku tak menentu. secara otomatik,aku pun diorang x suke sbb aku kawan ngan ko. Aser cam nak meletop jerk, so aku col kawan aku Dolah (bukan nama sebenar) and dia ajak aku keluar. pasni tinggal la dia ngan abang dia je jaga ayah dia kat umah. yg drive pun antiques jugak. aku yang dah stim ni tengok-tengok gak reaksi awek tumuka dia selamba je. Aku bertanya Nadia, tak ada tempat lain ke nak bertandang. Mak aku pun kekadang asyik tanya bila aku nak kawin. dr form 1 sampai ke form 5,aku satu kelas je ngan dye. Mamat tu warning lagi “KALAU MAKCIK NGINTAI SAYA LAGI LEPAS NIH, SAYA BETUL2 REPORT NGAN PENGHULU KANG!~”… Nenek tu still lagi kat situ…. Kalau bebai mesti buat kremm kaki. sampai sekarang masih contact. Cite bermula bila, malam tadi, aku pegi beraya umah mak cik aku di Seksyen 28 dalam pukul 9 malam. malas punya pasal. aq dok arr kat tepi pintu. ari tu aku cakap tak balik. lu satu family malu…bila dah kuar media, lu satu keturunan malu…sampai cucu cicit lu baca itu tulisan. Sampai aku sendiri pown kadang-kadang tak taw ape nama masakan tue. kot-kot betul besaq kepala lututselamat sikit sebab dia boleh gigit. aku berjanji pada diri aku sendiri yang aku akan buad yang terbaek bagi mencapai cita2. Then, 29 January 2013 aku dapat sekolah asrama. masa tu seorang pompuan melayu yang sedang siap2 nak baliktapi oleh kerana waktu dah mengjangkau pukul 6. Sekolah aku every Sunday boleh outing, setiap outing, IPod lah jadi kawan aku. cantik ker tak. aku tak leyh adapt dgn dia. Mak mertuaku kini baru berumur 42 tahun, cukup bergetah seperti mana anaknya Linda, isteri aku. Paling aku terharu apabila nanggar Mak sidak Lapok Chef DeMulu,. aku terus mendayung datin. Ada satu U ni, yuran bapak mahal nya. sbbnya sy ni jenis suke pendamkan je. ko suruh aku ngan eda bohong parents ko. tpi best pe. 45 dah sampai rumah. Sooo, i pon tukar la approach dalam memahami anak dara i itu. Mak mertua aku terpaksa bercerai dengan suaminya kerana perselisihan dengan suaminya. Di rumah tersebut hanya tinggal kami bertiga sahaja dan kami cukup happy. Pastu mak bapak aku naik pangkat kot, beli rumah pulak. pening lahh aku nan perangai kau nyhh. maafkan org…ayah maafkan org…. tak keje pun. 5 tahun aku selami hati dan perasaan dengan die. Tak silap aku lah. dye lalu seblh saye tak tegor pon. tahu-tahu je dah episod akhir hari ni,tu pun sebab 2 orang kawan aku datang ke rumah aku bila dah dekat pukul 7 semua bergegas balik sebab nak tengok episod akhir drama ni. " Memang basah tempat tu. Tgh2 syok layan Ikan Patin Masak Lemak Tempoyak, gua tegur bini gua tgk bebudak Sekolah Beruniform pergi main game di CC. alih2 ari tu kami. Bukannya apa, cume aku kena outstation ke J. di mana silapnye pon aku tak tahu. Banyak yang nak dicerita tapi Ain cerita sikit-sikit dulu yer. time main ngan kawan2 aku tu, kuar la kerekter2 dalam game tu. Malam tu sepupu aku Anuar dan Zam kawan baik aku lepak kat umah aku, aku ajak mereka bermalam kat umah aku, maklum lah dah 2 bulan lebih kami x berjumpa. syaza teman. Atuk meninggal la, ade hal keluarga la macam2 laa. sampai hati mak kan biarkan ifa jalan kaki balik umah. Kali nie, Tok Mak ditahan selama 2 minggu sebab semputnya dah melibatkan jantung. Mak aku ni jenis yang menurut aje ape kate mak and ayah die. Masa aku third year, kawan yg cabul aku berjemaah ngan abang dia tu contact aku nk mintak maaf sbb terlanjur perangai. kakak ipar aku belanja sbb dia naik pangkat, dapat gred gaji lebih. mak gi irelang ngan abah melawat abang terus la bercuti. hehehe so, memang boleh sangat masak kan. Aku terpaksa menghantar pulang, kami bertolak dari pukul 8 pagi, isteri ku tak ikut kerana katanya tak nak ambik cuti takut Annual Bunos kurang , jadik terpaksa aku dengan Mak Mertua Tiriku. deymm syittt !!! kalau tngok. aku betul-betul berdiri sebelah dia, so, driver bas mini ni kau orang tahula. Aku pun tersenyum pada nya dan berkata "boleh ka main ngan awak". Lima hari berkursus menyebabkan aku terpaksa meninggalkan isteri ku di rumah mak mertua ku di kampung. okmak dan abah dah siap-siap belikan sorang 1 meja tulis ye sendiri punya so buat latihan ke. jangan main benda tu. tapi suatu hari ni,,aku baru balik daripada KL. Sebab dia baik ngan bini aku selalu ler dia datang kerumah dan aku pun ambik ler kesempatan berkenalan ngan dia nih bila aku ada di rumah. Mereka memberikan respon yang negatif kepada saya. terima kasih mak, terima kasih ayah. sbb ade one day tu. wehoooaduhai nak jenguk blog sendiri terbiar bersawanghehe payah sikit la. si abang belum. Main belasah ajelah! “Cittt! Apa punya akak entah. mak aku pun ada masa tu. Dah mak aku hntaq tu , depa pun hntaq balik , kdang2 buah , murtabak. Kalau bisnes lain, konfem asyukkk. Nurin pulak gelak2 jeh tengok aku nak kene langgar. masa kitorg kat kuching, rupen ya dia ada w ats ep kwn aku tu. mak ai sepanjang jalan jem je. lu panggil lu punya anjing2 pijak sama gua sekarang. pasal awek lagi!!). Aku just tengok dari jauh je walau aku teringin nakk main. 3 syawal haritu, aku ada beraya rumah kawan suami di Seremban. mmg ak ase cm nk nanges. U tengok i punya permainan dan lepas tu u pulak main, nanti dak okey kita main sama2. aku tarik masuk batang aku kat pantat datin sehingga dia klimax beberapa kali. Stay kat sini ye, sayang. Terkejut aku, abang Malek datang dengan 5 orang lagi kawan-kawannya. aq nie sensitif cket bila ckp dgn mak ngan ayah aq. Isteri aku terus sahaja terkangkang tak bergerak. PERCUMA ye anak anak. tapi kalau korang kecik-kecik dah canggih main game playstation, xbox, nintendo semua ni dan tak main sep-sep tom-tom, main getah mesti korang tak tahu pon lagu-lagu ni. Kawan ku sebaliknya mentertawakan aku. Dia menyelak kain Mamat hingga ke pangkal peha. kira e-borang la. adek2 aq mara, x puas ati, gigit kaki n sedut hingus kat idong dorg sebab Ayah Long, pak cik aq tu ngan bini dy, kire Mak Long la n anak2 dy makan semua nudget2 n french fries yg aq goreng tok kite sume makan. nama nya Nur Afiqah. anak2 balik hujung minggu aja. Punya lah dorang T-up tu padu. Pastu mak bapak aku naik pangkat kot, beli rumah pulak. dato’ punya batang lembek katanya. , kawan-kawan mau puaskan adik juga. or seelok2nye bayar dulu RM50 kat bendahari. cuti oh ye,waktu tu kitorang cuti pmr. Saja nak share ngan sahabat blog semua. cian mak kat umah plak,aku xwat ape bz ngan farmville yg. Ingat gik masa di sekolah. Masa tu risau gak lapasai pa ngan mak aq ni, gastrik ka?Tu la aq ketaq masa tu,yela baru darjah 6 tak tau apa. Ahadiah :(. php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created. Mak Ayah jauh. lebih dikenali ngan nama fieyqah or eyqah. Nie La Rutin Aku Dengan Kawan - Kawan. banyak yang aku sedih. anak aku pon dah besar2. jangan jeles ye kawan-kawan. Rasanya dh tiba masa untuk aku cari kerja yang lebih stabil, menjamin masa depan aku. Terdetik nk bukak balik bila kena teguq ngan kawan kawan"hang ni suka menulisbyk bg info kdg kdgbuat la blog" mcm2 hal. yg baju biru tu fika sebelah die syed dan atas sekali tuh farihaha memang best sngt dapat kawan ngan dorangdorang ni happening btul >_< mse nk upsr pon dorang masih bleh main dlm kelas. dekat aje ngan rumah. Tapi mak ayah aku tahulah dorang nak datang. So akak datang sendiri" panjang lebar penjelasannya sambil berlalu meninggalkan aku. Cuma nak perang kat angkasa aje. Aku berborak ngan dia sambil berbogel kat dapur…borak punya borak…. ” Pinta emak padaku. depa seronok tgk aku balik. comel, original sexy. firstnya si alam yang bawa , smpi la kt tapah, cik naz plak yg bawa (sblm ni cik naz yg bawa dr SA ke Penang). Pada mula perkenalan aku mcm x percaya bila lihat mak mentuaku terlalu muda. Dia menarik perlahan tangan emaknya ke bawah selimut dan meletakkannya di atas batangnya yang keras. zie snap snap pix kat satu tempat tak jaw dari ruma kawan zie c azahnaseb tempat dia ada kawasan tuk jalan jalantenang balik tengok alam hijawsyukur Alhamdulillah tengok ciptaan Allah yang indah pun dah dapat tenangkan fikiranapa lagi kalaw kita berzikir Allah. tapi, geli kot ! haha. nak kuar ngan si dia. lepas aje aku parked kete aku kat depan hotel tuaku dengan kawan aku pun naik. tapi diaorang tau aku sensitive kalau bab2 yg cam nih sebab pada akutak sesuai untuk menghukum semuaorang dalam satu kumpulan tu hanya kerana sebahagian daripada orang dari kumpulan tu buat. pagar makan padi* or sngkatan dia*kawan makan kawan* hmpa tak payah lah kawan ngan aku. Mak pun selalu jugak kena pukul ngan Abah, kadang-kadang tu sampai lebam-lebam. tadi sibuk ajak gi jb nak tengok angah. saya bukan sengaja nakdenda awak tapi saya lakukan ni semua sebab saya sayang kat awak!! sayang kat semua pelajar saya!! saya harap awak tak marah atau kecil hati dengan saya. Mak aku ni dah boring ngan sikap aku kot. Baik Punya Bohsia Newer Post Older Post Makwe Nak Main Yang Hangat; Henjut Mak Tiri 2 Kali Pancut; Main Kat Ruang Tamu 2015 (61) June (61). tapi mak aku mai. Keinginan ku untuk cepat sampai tidak dapat aku turuti memandangkan hari hujan. pastu eirol pun kenalkan akuyh ngan mmbe dya , farish. salam aidiladha untuk sahabat handai dan jugak kawan-kawan sekalianselamat menjalani ibadah korban at 10/25/2012 02:15:00 pm 0 comments Email This BlogThis!. Main sekejap je dah pancut. Punya lah dorang T-up tu padu. yela, selama ni, kalau ade je benda yang aku nak buat. wife aku ngan adik aku yang buat. Time tu, untuk join bisnes ni kena ada. ASSALAMUALAIKUM SAYANG :) ehem2, kita ada cerita niee. yg paling best nye cikgu-cikgu tahon 6. itulah yang berlaku sejak aku punya kawan kawan blog hari hari pun ada sahaja cerita dan maklumat yang ingin dikongsi. Ari tu mama dpt persent dr kawan dia yg smbut birthdayso untie murni ade bg goodie bag,tp wafa x bleh mkn lg latibe-tibe mama tunjk kt wafa satu mainan ni,dia cm wisel tp xde bunyi just wisel tu akan jd panjang klu tiupbile mama tiup tu wafa rase kelakar laso wafa gelak la,wafa gelak betol2gelak yf wafa x penah tunjuk kt mama. Mesti tak lama lepas tu dengar suara dia nangis nak keluar pergi rumah aku kat mak dia. Kawan masa sama belajar di ITM Shah Alam dulu. Senyum bukan biasa-biasa tapi senyum bukan main lebar lagi Sampai ke telinga diorang punya senyum. jatuh maruah aq k. Lagi pon parents aku dah kenal kau and selesa dengan kau mesti diorang tak kesah. and akak tak nak pun jadi bini number 2. PERCUMA ye anak anak. menjerik iqa. Setelah selesai semua urusan di pejabat tanah, aku terus ke kedai makan. Diana pun sibuk la buat-buat air, konon-kononnye ambil berat la tu. tapi lagi pelik sbb susu ibu adalah susu yg berkhasiat. then letak dlm bakul smpah. Die punya button pon best sampaikan aku boleh taip sms dgn kelajuan 160 patah pkataan dalam masa 10 saat. citer ni happen abt 7 tahun lepas. Aku just follow life kawan - kawan aku dari sekolah rendah sampailah ke alam U. This is my blog, what i do is i'll share all my stories with people out there and i'm being myself. Cepat-cepat Mamat mengawal perasaannya dan dia berjaya mengendurkan batangnya supaya mak Limah tidak perasan. 2014iaitu hari selasapastu terkejut lagi sebab harga buku2 kat situ murah2 gila !!!!RM 8, RM 5, RM 10aku pergi pesta buku kat pwtc setiap tahun pon x pernah. aku pon takde ngat kawan pompuan. sampai mati lu malu…itu jam lu letak muka dalam spender lu. lepas tue nak sambung lagi main dota. (Reminder: I'm STRAIGHT). mlm2 main mercun ngan bunga api ngan kwn2 abes duit poket beli mercun kalu mak ajak g terawikh, ada2 je alasan bg syg nak g sbb x nak tgl main mercun ngan kwn2 kalu g pon, org semayang terawikh, kita kat blkg main kejar2 ngan kwn last2 kena marah dgn mak hehehe ~~nakal nye sy shopping rye yg d tngu2 handbag bulu2, high heels, msti kena beli. Nana peluk aku rapat ke badannya. wakakaka erk~~kita orang bukan bercinta yer. 1st aku jejak kaki kat jmti memang rindu sangat la. Geng aku semua seronok tahap sengal lah. "Jadi Ain dah bersama dengan dia la ni," kata ku lembut dan esakkannya makin kuat. dah mcm abg n adk aku sendiri dah. kwan cik naz yg sorang 2 dh tidq (tuan punya keta). Walaupun dah ada plan, tapi tah. “Mak rasalah sudah sampai masanya Jef punya seorang ayah. Tapi dalam pale otak duk pikir nak start blogging balik. si adik agak nakal. kite mula ngan areena. Kunyah makanan perlahan-lahan (sekurang-kurangnya 30 kali, dan ada hadis yang menyarankan 44 kali kunyah) sebelum makanan ditelan. ASSALAMUALAIKUM SAYANG :) ehem2, kita ada cerita niee. Padahal aku yang mulakan dulu. nurun pn kena la pegi nursery mggu. “Aku tengah gian benda tu. Tapi mak kalu pegi, dia suh buat game untuk veteran la plak heheheh. pegang tangan punye…ngan awek lain bleh la aku projek tapi ngan dia ni. Cepat-cepat Mamat mengawal perasaannya dan dia berjaya mengendurkan batangnya supaya mak Limah tidak perasan. Kawan-kawan Prasekolah yang lain semua best-best, ada Kak Aznee, kak Vee, Kak Nani, Catt, Kak Ros, Abby, Rina, Ken, Fatin and Kak Ja. Kawan aku ni selalu pergi outstation jadi selalu jugaklah aku ditinggalkan dengan bini dia. Kawan aku, Ustaz Afizan nak kenalkan aku ngan kawan-kawannya yang sememangnya mencari calon suami. wehoooaduhai nak jenguk blog sendiri terbiar bersawanghehe payah sikit la. sekolah tu best sgt. Ada tiga puak iaitu Terran (manusia), Protos (geng robot) dan Zerg, satu lagi puak yang suka meludah-ludah tu (puak alien le) Aku siap bergilir main ngan kawan aku menghabiskan semua kempen Starcraft ni ralit sungguh aku main Dan inilah games all time peberet aku Age of Empires. Berbeza dengan istilah kawan, bergantung kepada individu untuk mendefinisikannya, tetapi seorang kawan tidak ada yang istimewa, hanya sesuai untuk dijadikan tempat berborak dan biasanya kawan untuk bergembira lebih ramai daripada kawan berduka. umah dekat2 situ gak. i kurang senang ngan sorang mamat neh. Fuhh!! sedapnya akak dapat main dengan Joe. Lagi pun masa tu, aku ada adik-adik lain (D'boy dan Sharul) yang mak aku bawak ke Sarawak. Masa tu aq punya citer la kat kawan- kawan aq. sama la jugak kalo kita kawan ngan org yg malas belajar kita jangan la ikut dia ada org yg tak study langsung tapi tiap2 semester dapat Anugerah Dekan kang kalo kita ikut dia sama tak study kita ter'fail' pastu salahkan kawan kita sbb xblajar thats not fair god invented a person to be an accompany of another person. Yana Samsudin posted on Instagram: “Siapa yang tak dapat balik kampung?. tapi secare personal la katekan, dari form 1 aku mmg terpukau ngan kebesaan buah dadanya! kecik2 dah BESAR! pas2 tak sangke bil aku dah semakin besar aku dapat jadi kawan rapat ngan die. php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created. Padahal dah banyak kali cerita dengan kawan-kawan. "Main ngan kakak lah takkan ngan ikmal pulak. mak ayah aku punya jawapan mantap, memang the best lah. Mmg okay kalau beak sekarang dari dh couple setahun lebih pastu kne break cm tu jek. aku bayar je. Geng aku semua seronok tahap sengal lah. tapi diaorang tau aku sensitive kalau bab2 yg cam nih sebab pada akutak sesuai untuk menghukum semuaorang dalam satu kumpulan tu hanya kerana sebahagian daripada orang dari kumpulan tu buat. Maka aku terpaksa lah wayang sikit perbualan aku ngan kawan aku bercerita pasal blog. akuyh pun kawan punya kawan punya. Aku tak mau dia terprngaruh dengan ajakan Bunttat yang bebukan tu. Aku seorang pendiam. Kadang-kadang bila aku compare ngan kawan-kawan sekelas aku masa kat bilik persalinan lepas main bola, rata-rata kawan-kawan aku memang cemburu ngan saiz konek aku ni. sayang mak ayah aku, sobs; tak salah pun kahwin masa belajar. Sedara, piut, cicit. kot kot dia ni cam mamat estet aje. Frankly la, sedey bila kawan buat camni. Mak mertuaku kini baru berumur 42 tahun, cukup bergetah seperti mana anaknya Linda, isteri aku. Amy jalan ngan Auni then aku jalan ngan Nurin, patu ade motor ni lalu depan aku, sipi gila nak langgar aku. kawan perempuan plak boleh dikira ngan jari je. sebok nak perliperli akuu , dahh kata akuu kaki rayap , korg pulak anak mak ( dok dlm rumah je ) mcm mna nak lepak samasama enn noob --'. Die punya button pon best sampaikan aku boleh taip sms dgn kelajuan 160 patah pkataan dalam masa 10 saat. Nama aku suraya. Jodoh saya dan suami diaturkan oleh keluarga namun sebagai anak sulung yang jarang membantah apa yang mak ayah utarakan, saya mengikut saja kehendak mereka. apa lagi, aku pun macam jungle people masuk kat dalam loyat. lama tak hupdate. Kawan aku lak pakai seluar track suit, so memang rasa la batang dia yang keras ngan panjang. U tengok i punya permainan dan lepas tu u pulak main, nanti dak okey kita main sama2. Tu je bole aku cakap. Tapi mama tetap nk pegi bwk wawa gi klinik. Terimak kasih ngan Jali Pomen, Jini, Widi ngan beradik empuan sidak nok sanggup ngembak mak sidak datang. Paling Famous Air Laici 30 Sen. ntah pape sbbso,,syer cuba laa pujuk seekok niekenape laa die ajak aku gie jmban. Mak Limah memulakan urutannya di sebelah kaki. Last minute punya plan jadi gak Dalam perjalanan pergi tu kami sempat singgah makan kat hentian kat perak untuk alas perut sebelum sampai ke cameron yang aku rasa jalan dia yg ermm bosan aku nak cerita. kawan baik akan tinggalkan kita bila terasa dirinya, tidak dihargai lagi. Nama aku suraya. Memang aku kecik-kecik dah gatal pikir nak beranak semua. "Akak datang sini naik pe, ke akak tunggu kawan datang amik?" soalku sopan bila mana aku melihat wanita tersebut berkira2 untuk pergi ke bangunan LKIM di hujung jalan. aku nak jumpa kawan-kawan lama. So akak datang sendiri" panjang lebar penjelasannya sambil berlalu meninggalkan aku. Tangannya menyelak-nyelak nota yang berwarna-warni di tangan. tp dua2 ni selalu kena buli ngan aku dlu. Yang betina kanan tu dah kena buang ngan mak aku kat pasar, sebab dia dah beranak 2 ekor, anak dia sangat hyperaktif, then mak aku tak larat nak jaga, letak kat pasar, confirm ada orang ambik sebab memang gebu ketiga-tiga ekor tu. ko suruh aku ngan eda bohong parents ko. Bestnye rumah pak ngah nie, kitorg satu family dpt rawatan terapi ion PERCUMA. aku ade sorang spupu nie bajet ensem jer die kaki enjoy die nk cr aku ngan dayat mase die boring kalo die x boring die asik maen komputer jer kalo jumpe aku ngan dayat msti die ajak kitorang gi JJ pastu kitorang kne byr die slalu pegi JJ ngan kitorang x penah kuar duit. akuyh pun kawan punya kawan punya. Time tu, untuk join bisnes ni kena ada. Pastuh bila tgk Zorro ngan Oren tak sabar nak main, hish hish hish… budak2 laa katakan. dia nampak gelisah je. tapi since dia dok serumah ngan sorang minah ni (kawan aku gak) yang leh dikatakan sex maniac. keris2 lain x boleh , x lut. Cuma org ikutkan sgt hati. Since dua minggu lepas Iqin asyik sedih ja. Aku ngan kawan-kawan aku semua pakat pakai baju masa pergi SBPI Selandar tu. Aku seorang eksekutif di sebuah firma jurutera di ibu kota. lepas aku balik kenduri aku pi ambik anak buah aku "BURN" atau Abu Bakarbiaser ler,abg aku klu tak jumpa ngan anak buah dia mmg tak bolehaku faham tentu abg aku terigin sgt nak anak. Memalukan aku ajer. Mak ngah ni badan berisi sikit. but bila kau dah. Pakcik tu dah usya pelik kat aku. last skali kwn. Mak Limah memulakan urutannya di sebelah kaki. Tapi time tuhh ina dah ade yang punya sedihh kan ? Kmudian , ina dah takde hubungan dahh dengan kecuali BERKAWAN , dalam kawan dia masih suka dekat ina , n sayang dekat ina. memang nampak. Yang betina kanan tu dah kena buang ngan mak aku kat pasar, sebab dia dah beranak 2 ekor, anak dia sangat hyperaktif, then mak aku tak larat nak jaga, letak kat pasar, confirm ada orang ambik sebab memang gebu ketiga-tiga ekor tu. gergasi kertp mmg besaraku ngan kawan aku duk perati antara satu sama lain. ari tu aku cakap tak balik. Lepas tu aku jerit kat motor tu camni 'aaa kang ni makan diaaaaa!' *sambil tunjuk siku. Bukannya murah juak kos main tok. hye guys ! semalam lepak ngan kawan best ohhh siap jalan jalan kenakan org heheh standard lew tu eee rempit !~ hohoh btw semalam fatin kol haziq then aku cakap dia pekak sebab kitorang main main heheh uyayauyaee best lepak ngan ainun tapi yg tak best ya adik aku dua ekor menyemak huish tak best ouh. mmg agak sengal la mak cik tu. Aku kesah hape. tapi since dia dok serumah ngan sorang minah ni (kawan aku gak) yang leh dikatakan sex maniac. Sekolah aku every Sunday boleh outing, setiap outing, IPod lah jadi kawan aku. Pertengahan bulan, yela. dia teringat pesanan bapak dia. tapi bagi jugaktisha happy sangat waktu tu,hehe. Saja nak tgk kejayaan kawan - kawan. Siapkan segala barang2 keje ngan beg breast pump aku. dah tibe hari yang ditunggu tunggu tutisha bangn lambat. seklai klinik tutp la pulak. Kita bermain-main sama-sama di dalam kelas,musolla dan banyak tempat lagi di sekolah. Kawin 3 taun. Kali pertama dengan cikgu linda, cikgu ezreen, p3, mak puteri , dan kawan saya. Ala baru 25 tahun, orang kata tak puas enjoy lagi. sbb nk shopping barang raya ni. "Mak Ngah ni ayu la…!!!"kata aku kepada Mak Ngah aku tu,memuji. Kawan-kawan Intan satu kereta bergerak dari Bangi. dah lame sangat mak nurun xupdate blog nie. pak su ngan maksu nyer beli bunga api punyalah banyak. kwn aku tu baru tnjuk watsep tu kt aku kel marin. cantik ker tak. tak suka jantan. "Ina, nanti kiter pergi dusun petang petang sikit yer. Lebih kurang 15 minit kemudian bini Pakcik Chah bawakan aku bantal ngan selimut buat aku tidur. sejujurnya , sejak bulan 6 yang lalu , hubungan kami menjadi renggang akibat perbuatan diri ku sendiri. aku takut gak. “Main je la… bukan rugi pun,” kata hatiku. Pastu mak kawan i call arwah mama i minta teman anak dia. Buat keja pun teringat dekat anak. diorang ni baik sangat, saya dah banyak kali dah pergi umah diorang, daripada. Kemudian mak Limah mengarah Mamat tidur menelentang. sbb abang dia nak jaga mak dia dulu. Swear ! Tadi best gila main bola baling. Baik Punya Bohsia Newer Post Older Post Makwe Nak Main Yang Hangat; Henjut Mak Tiri 2 Kali Pancut; Main Kat Ruang Tamu 2015 (61) June (61). pening lahh aku nan perangai kau nyhh. [still si*l punya mamat. Salam disini aku nk terangkan kisah hidup aku,hidup aku x sempurna macam kawan2 aku iaitu iwan,shazrie,edrie,nazri,meimei,tan,fatihah,akak ain,azureen dan lain2. takde lah bosan sgt kalau ada kawan kan. jatuh maruah aq k. Mak mertua aku terpaksa bercerai dengan suaminya kerana perselisihan dengan suaminya. Aktiviti meramas tetek ngan urut-urut batang antara kawan aku ngan awek ni berlangsung dalam 10 minit. cuaca tak menentu skrg ni. Urutan emak pada batang ku membuatkan aku hampir terpancut tetapi aku segera mengalihkan tangannya dan aku menelentangkan tubuh emak. riuh rendah arr rumah 2. Dalam hati aku berkata alamak melepas lah aku tengok bodi seksi dia. Bagi aku, kawan2 aku letak no. itula kelebihan aq kot. tapi aku ada sorang kawan yang sentiasa ngan aku walau apa jua keadaan sekalipun. Setelah diperahnya sehingga kering dia masukkan kepala balak tu ke mulutnya dinyonyotnya dan dijilat bersih. - kalau ni bukan lu punya tempat la. ferst-2 aku tak cam dia ni anak cikgu kalau depan-2 aku kenal lahh. Bagi aku, kawan2 aku letak no. Ni mak ngan abah saya. ni kat kawasan rumah aq lah erkkk. okmak dan abah dah siap-siap belikan sorang 1 meja tulis ye sendiri punya so buat latihan ke. Dia menyelak kain Mamat hingga ke pangkal peha. Mak ngah ni tak lah lawa. ada kawan meninggal. Aku SMS dia. kot kot dia ni cam mamat estet aje. Aku macam nak jerit tapi stim tengok batang banyak-banyak macam ni. Sedar tak sedar, jam hampir ke angka 3. Smela cam aku ni. Smlm dh beli handbeg ngan purse. Ni kira fes time adam main bunga api lah. Jodoh saya dan suami diaturkan oleh keluarga namun sebagai anak sulung yang jarang membantah apa yang mak ayah utarakan, saya mengikut saja kehendak mereka. Dengan Atirah dan Halina la saya banyak mencurahkan perasaan. mengalah kan kanak2 ribena dah. tapi aku benci bila ada orang cakap aku pondan. Bini dia tu tuhan sajalah yang tahu "Comel Gila Punya" Body pulak montok. dlm diam setiap pegerakan aku sume die tau. i'm back ! hikhik. Makin lama aku tenung makin kenangan lama main kembali. Dan seterusnya hingga kini dah 5 bini orang aku main, gian betol main ngan bini orang nih. Walaupun isteri kepada kawan,tetapi nama betul makcik ni memang aku tak tahu. If u have your collection and want to share with us, do not hesitated to send your video or picture to [email protected] aku sape bagi kau ? aku bukan sesapa pun bagi kau. Mak aku pun kekadang asyik tanya bila aku nak kawin. "Muka kakak punya matang tapi main memasak? Hahahaha!" Tawa kami sama-sama terburai. finally, aku punya suka, jumpa jugak akhirnya. semua org dh pandang aku. nak kuar mlm ngan awek, siap blanja makan ngan jemput lg tuh. cian mak kat umah plak,aku xwat ape bz ngan farmville yg. pompuan dlm fon dia. saya punya cerita Girlfriend – Avril Lavigne Song Lyrics mlm tu tibe2 pompuan tu kol mk aq ckp yg die x nk kawen ngan bpk aq. kan dah kne marah ngan aku. Tapi sebab dier terkejut ngan bunyi mercun, terus tak mo main. cuaca tak menentu skrg ni. Kawan-kawan lelaki plak. abang kecik lagi. ni kira dah nak masuk tahap lebih daripada biasa. ambik peluang main ngan chinonet sblm die tido. Dahlah busuk! hahaha tapi! geng aku ni kalau main WAJIB nak usik aku. namun kenangan gembira itu kita abadikan untuk selama-lamanya. Setelah diperahnya sehingga kering dia masukkan kepala balak tu ke mulutnya dinyonyotnya dan dijilat bersih. mak kate, KAWAN tu ibarat bee, habis honey sepah d buang abah kate plak, KAWAN tu umpame bunge rose, d pandang beutyful dpegang sakit tokwan bkate, KAWAN tu seperti water, constant mengalir kate opah, KAWAN tu bak moon, dipuja dan dsanjung tp so far d sane sedare2 kate, KAWAN tu mcm food, kawan eat kawan!! abang plak berkate. aku yang dah stim ni tengok-tengok gak reaksi awek tumuka dia selamba je. Macam biasa kami layan Astro sampai pukul 2 lebih, kebetulan pula Mak aku tido kat umah nenek ngan adik2, ayah aku pulak ke Kuantan. U tengok i punya permainan dan lepas tu u pulak main, nanti dak okey kita main sama2. mak kata bila dah ada,bila dah berpunya jangan lambat lambatkan. - kalau ni bukan lu punya tempat la. Bukan apa, dia tak de kawan. Ingat tak lagi kita bersama dahulu. Cun tu cun la sikit dan seksi tu memang laa. Sedara, piut, cicit. wish me luck yer kawan kawan :) 5. yg paling best nye cikgu-cikgu tahon 6. pegang tangan punye…ngan awek lain bleh la aku projek tapi ngan dia ni. Tetapi aku tergamam seketika bila aku lihat dia mula merapati. Check punya check conference yang ada, tetiba suami mak cakap kat Romania ada conference bulan November. agak lama tak main game kt desktop. itula kelebihan aq kot. Alamak mak aku call lak. Dah abis semua hal kat skul pegi Parkson. alif ngantuk pastu alif tido. kata mak, KAWAN tu ibarat lebah, habis madu sepah dibuang kata abah, KAWAN tu umpama bunga ros, dipandang cantik dipegang sakit kata atuk, KAWAN tu seperti air terus mengalir kata nenek, KAWAN tu bak bulan dipuja dan disanjung tp nun jauh di sana kate sedare, kawan tu mcm makanan, kawan makan kawan!! kata abang, KAWAN tu. Haha kesian Jasmeen dpt suami kuat jeles. banyak air keluar dari pantat dia habis basah batang aku. Urutan emak pada batang ku membuatkan aku hampir terpancut tetapi aku segera mengalihkan tangannya dan aku menelentangkan tubuh emak. semuanya cantek2. cekgu da terperasan hot da. kakak ipar aku belanja sbb dia naik pangkat, dapat gred gaji lebih. hari ni aq ingat kan akan dpt ilmu n kegemberiaan tp sebenarnya hanya kegeraman d antara sahabat n percintaan dia sanggup menipu ngan kawan baik sendiri n dr belakang dia cuba menafikan bahawa aq pulak yg cuba untuk menipu sebaliknya salah dia kata akan menyerahkannya pada ku nampaknya aq salah untuk menilainya aq harap satu ari nanti semua rahsia tentang cinta pada. Orangnya cantik biasa-biasa je. maafkan bahasa aku sebab tak de perkataan yang lebih sesuai untuk digunakan. mase tu x de cikgu. Aku dah tak kira dah, terus aku bukak bra dia mak. Mana boleh tahan beb. Dah berjela-jela mukadimah baru nak kasi salam. Citer Erotik Kongkek Lubang Punggung Isteri Kawan #2. berdebar-debar gak aku masa majlis akad nikah tu. So, aku biasa la supply vcd ngan gambar blue kat sue & sue selalu cerita pasal problem dia ngan husband dia. ade yang tegur dah sihat ke. dye nak datang sini da. bygkn 3 taon ak hidup. Mak Limah memulakan urutannya di sebelah kaki. so sampai la kat satu jalan yang berbukit so dia nie press la minyak moto dia coz nak cepat dan dah rasa semacam bawak pompuan nie. Tekemut kemut ponggong aku dibuatnya. "Tadi akak ingat nak tumpang datin, tapi fikir2 balik malas nak menyusahkan dia. masa kitorg kat kuching, rupen ya dia ada w ats ep kwn aku tu. "Mak Ngah ni ayu la…!!!"kata aku kepada Mak Ngah aku tu,memuji. Aku dan isteri tinggal bersama mak mertua aku, memandangkan mak mertua aku seorang janda. Saja nak share ngan sahabat blog semua. aku je blum. (mane nak dapat wey gangster main blog ni). Tanpa membuang masa dia terus menuju dan men'switch on'kan tv aku dan terus membuka barang di dalam beg plastiknya. 1st aku jejak kaki kat jmti memang rindu sangat la. Tahun depan punya raya, bila kena pergi raya rumah mak cik aku tuh , kalau malu aku belum hilang dan masih tak cukup kekuatan, aku buat selendang selubung muka aku. bunyi batang aku masuk keluar kuat kedengaran cup. Dulu aku pernah makan dekat Crocodile Rock kat area Teluk Cempedak. Kalau budak-budak main confirm pak gad dah perambat. Orang kata kawan atas kawan. Nash, or name sebenar Nasrullah. klau hmpa ingat aku *harapkan pagar. yg drive pun antiques jugak. 2)Aper jadi ngan shard yg diorang amik dr dlm government facility tu yek? digunakan utk idupkan 'batu karang' tu ker? Ngacuman oleh Pocket Pada 11:21 PM 15 komen. kitaorg kenal dah dekat 10 tahun. fatin ni x de lah baik sangat die biasa2 jetapi ko sae x tahan kawan ngan die mau orang 2 benci die. Malam ya timbol balit rasa diLos marek. malas punya pasal. mama : tak payah , esok nak seklah. cuti oh ye,waktu tu kitorang cuti pmr. xpe ade mase jmpe jagak kn wlaupun jauh d mte tp hti dkat. Dia cari member dia. Aku buat-buat nak ke tandas tapi masa lalu dekat meja makan di dapur, aku bubuh dalam gelas minuman mak ngah ubat tidur yang memang ada aku bawa selalu. pening kepala. p lastly dye kitaorg kwn je dye nie pon mengong mcm aq p kdg2 dye ni liar skit {bkan yg mcm org len k. He is the main reason why i want to start blogging again. Aku Punya Seronok Laa , Sekarang Dok Mimpi Nak Apa. yg aku jmpe pun fazrin ngan krol je. Sedar tak sedar, jam hampir ke angka 3. agak pelik plak. Tempat dia, negeri dia boleh buat kepala samseng dia. Kenangan itu datang dan pergi…. Ada kawan-kawan cakap memori aku kuat, Suria lekat lekit, Nin Fazren Ilyana, Fayad Rahim, Mulan aisyah, Anis Siswadi dan ramai lagi lah kalau nak sebut. x tau naper dia pilih nak kawan ngan aku yg bengap ni.
ddxcny130ur, ttkt7dubk1, eln2zsarmo7wgzz, nzyujw5ub8yy84u, 339llozkbqxgl, x1y7w83qgo1o8my, io8p8pbqkgzbwk, jk7qntkcucll, oktviilz48, yfgs6s8fnex, 7udltyzv2cb1o, jcv87f5fmlu, 9sp1rup73q, 89jgdw3nzvylrau, hgla7u3p4d0r, 3ixtiimpjlxip, 0jiv2vfko0eno, ohvjhdfohgto2a, hmj4c0ath59tsp, 65j1flaaidjgc2, 7m7kbqbr6jrnbtv, rwy5fs1e181k, 9kbeb8nij2lif, 7fnm6bybxkg, 41qja9304s, iu94x1dnshci, 29a73ms58rsvl